Het Herroepingsrecht

Het Herroepingsrecht:

U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen.

Gedurende deze termijn kunt u datgene met het product doen wat redelijkerwijs nodig is om het product te beoordelen. Het is toegestaan het product uit te proberen zoals u dat ook in een fysieke winkel zou doen. Daarbij kunt u het product uit de verpakking halen, tenzij de verpakking, ingeval van CD's, DVD's, Blu-Ray discs of software, een verzegeling bevat.

De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u, of een door u aangewezen derde anders dan de vervoerder het product in bezit heeft gekregen.

Als u in één bestelling meerdere goederen met verschillende levertijden heeft besteld, verstrijkt de herroepingstermijn 14 dagen na de dag waarop u het laatste product of onderdeel heeft ontvangen.

Op het moment dat u met ons een regelmatige levering van producten bent overeengekomen verstrijkt de herroepingstermijn 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, het eerste product fysiek in bezit krijgt.

Ingeval van diensten verstrijkt de herroepingstermijn 14 dagen na het sluiten van de overeenkomst.

Om gebruik te maken van uw herroepingsrecht verzoeken wij gebruik te maken van ons digitale modelformulier die u hier:modelformulier-voor-herroeping in pdf bestand kunt downloaden. Of u kunt contact met ons opnemen via onze mail info@ledsbetter.nl Als u van deze mogelijkheid gebruik maakt zullen wij u direct per e-mail een ontvangstbevestiging van sturen. Binnen uiterlijk 14 dagen na toesturen van het modelformulier dient u de producten terug te sturen.

.Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Wij verzoeken u het product zoveel als mogelijk in de originele verpakking te retourneren

U stuurt het artikel altijd op eigen risico terug. Voor het zoek raken van uw zending of breuk is LedsBetter niet aansprakelijk. U moet zich dan wenden tot de vervoerder waar u de zending heeft aangeboden. Bij LED artikelen raden wij aan om de zending verzekerd te versturen.

 Terugbetaling

Nadat u gebruik heeft gemaakt van uw herroepingsrecht ontvangt u alle betalingen, inclusief eventuele leveringskosten voor de heenzending, binnen veertien dagen terug. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel waarmee u betaald heeft, tenzij u een andere methode met ons afspreekt. U draagt zelf de kosten voor de retourzending. Wij schatten dat deze kosten maximaal € 12.99 zullen bedragen. Check voor de exacte kosten de postbedrijf.  Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Uitsluiting herroepingsrecht

Het herroepingsrecht is uitgesloten voor:

 

  • Diensten waarvan de uitvoering met toestemming van de consument is begonnen (bijvoorbeeld het boeken van een reis, het afsluiten van een abonnement, het downloaden van een e-book, film, cd etc.), zoals service&onderhoud aan klimaat toestellen zoals cv ketel, geiser, airco, plaatsen zonnepanelen sets, enz.

 

  • Producten die naar uw specificatie gemaakt zijn, zoals speciaal op verzoek van consument, niet standaard assortiment producten.

 

  • CD's, DVD's, Blu-Ray discs of software waarvan de verzegeling verbroken is.
  • Zakelijke klanten.